Brânză La Grătar-Supă De Roșii

Brânză La Grătar-Supă De Roșii
Supa de brânză-roșii la grătar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână cuburi de amestec de brânză colby-monterey jack, crutoane, supă de busuioc de roșii clasice vegetale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!), Supă de roșii Tex-Mex și brânză la grătar, și Supă de roșii și brânză la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți supa conform instrucțiunilor pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
2
Pentru fiecare porție, turnați supa caldă într-o sticlă mică izolată. Împachetați în punga de prânz cu cuburi de brânză, crutoane și lingură de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
BrânzăBrânză
SupăSupă
3
La prânz, adăugați cuburi de brânză și crutoane în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
BrânzăBrânză
SupăSupă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista