Brânză La Grătar Rămasă De Ziua Recunoștinței

Brânză La Grătar Rămasă De Ziua Recunoștinței
Ziua Recunostintei resturi de brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 1 porții cu 533 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, pâine, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane Și Brânză Rămase De Ziua Recunoștinței, Ziua Recunostintei Resturi De Plăcintă, și Ziua Recunostintei Rămase Oală Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pâine și rotiți pentru a acoperi uniform în unt. Gatiti, scuturati tigaia si miscati painea ocazional pana se rumeneste usor pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pâinea pe placa de tăiat, rumenită-cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Așezați 1 felie de brânză deasupra suprafeței rumenite a fiecărei felii de pâine. Acoperiți cu resturi de Ziua Recunoștinței, stratificând după dorință. Închideți sandvișurile astfel încât partea care nu este rumenită să fie orientată spre exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Încălziți jumătate de lingură de unt la foc mediu până se topește și adăugați sandviș. Gatiti, miscandu-va ocazional, pana se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Îndepărtați sandvișul și topiți restul de jumătate de lingură de unt. Întoarceți sandvișul în tigaie pentru a rumeni a doua parte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista