Brânză la grătar cu roșii, ardei și busuioc

Brânză la grătar cu roșii, ardei și busuioc
Brânza la grătar cu roșii, ardei și busuioc necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 190 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de roșii, unt, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Brânză La Grătar Cu Busuioc-Roșii, Brânză La Grătar Cu Roșii-Busuioc, și Brânză La Grătar Cu Busuioc De Roșii.

Instrucțiuni

1
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine și așezați 4 felii cu partea de unt în jos pe o plită la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pe fiecare bucată de pâine, așezați o felie de brânză, 1 felie de Roșie și câteva felii de piper serrano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Presărați busuioc uscat și sare și piper după gust. Acoperiți fiecare sandviș cu o felie de pâine unsă cu unt, cu partea de unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
4
Sandvișuri la grătar până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista