Brânză la grătar cu coaste scurte trase și ceapă roșie murată

Brânză la grătar cu coaste scurte trase și ceapă roșie murată
Brânza la grătar cu coaste scurte trase și ceapă roșie murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 861 calorii, 31g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, boabe de piper, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză La Grătar Cu Coaste Scurte Trase, Ceapă Roșie Murată, și Sandwich cu brânză la grătar de curcan cu ceapă murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru plic, înfășurați pătrunjelul, cimbru, frunzele de dafin și boabele de piper într-o cantitate mică de pânză de brânză și legați-le cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Începând cu o cratiță mare sau o tigaie cu capac, încălziți lingura de ulei de semințe de struguri la foc mediu-mare. Condimentează coastele scurte cu sare și piper. Căutați coastele scurte de ambele părți până se caramelizează și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Scoateți carnea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați morcovul și țelina în tigaie și gătiți timp de 5 minute la aceeași căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti impreuna pana se caramelizeaza, aproximativ 5 minute, amestecand ocazional dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați coastele scurte înapoi în tigaie și degelați cu vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați plicul și, amestecând din când în când, lăsați vinul să se reducă până aproape evaporat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Se toarnă bulionul de vită și se aduce fierberea la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
9
Puneți capacul și introduceți-l în cuptor timp de 2 ore. Se amestecă ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
După primele 2 ore de timp de gătit, scoateți capacul. Pentru următoarea oră, lipiți coastele scurte la fiecare 15 minute, lăsând capacul oprit. Gatiti inca o ora, pana cand este foarte frageda, pentru un total de 4 ore de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
11
Trageți coastele scurte din cuptor și lăsați-le să se răcească în sucurile de fierbere timp de cel puțin câteva ore. Transferați cu grijă carnea pe o farfurie și strecurați sucurile printr-o sită fină, apoi lăsați grăsimea să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
CuptorCuptor
12
Îndepărtați grăsimea. Folosind o furculiță de cină în fiecare mână, mărunțiți ușor carnea de-a lungul boabelor naturale într-o mișcare de tragere din centru spre exterior și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
13
Pentru a pregăti fiecare sandviș, începeți prin preîncălzirea cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Luați 2 felii de pâine. Pe felia de jos, așezați un strat de brânză (veți dori aproximativ 1 1/2 uncii pentru fiecare sandviș, suficient cât să acoperiți pâinea până la margini), apoi acoperiți cu 1 linguriță de ceapă roșie murată, întinsă în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
BrânzăBrânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PâinePâine
15
Așezați 1/4 cană din coastele scurte trase deasupra, adăugați un alt strat de brânză și acoperiți cu a doua felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
BrânzăBrânză
PâinePâine
16
Periați fiecare sandviș completat deasupra și de jos cu 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
17
Într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare, adăugați 1 linguriță de ulei de semințe de struguri și lăsați-l să devină frumos și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Așezați 2 sandvișuri odată și răsturnați astfel încât să absoarbă uleiul pe ambele părți. Cântărește-le cu o tigaie mică saut. După 1 minut, răsturnați sandvișurile, întoarceți greutatea și puneți-le direct în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
19
După 2 minute, îndepărtați greutatea. Întoarceți sandvișul pentru ultima dată și gătiți timp de 1 minut final. Trageți din cuptor, feliați în diagonală și serviți imediat. Repetați cu sandvișurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Dacă aveți un aragaz lent, puteți face coastele scurte din timp.Orice brânză topită de bună calitate, cum ar fi Wisconsin Cheddar, va funcționa bine. Facem o brânză" adevărată " la grătar și grătim sandvișul pe grătarul nostru cu lemne. Ar trebui să încerci asta acasă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Cu permisiunea de la mușcături mici, Nites mari de Govind Armstrong, (C) 2007 Clarkson Potter
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista