Brânză italiană la grătar-n-roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați brânza italiană la grătar-n-roșii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 961 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Un amestec de frunze de busuioc, roșii, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Brânză italiană la grătar-n-roșie, Brânză la grătar cu roșii verzi (și secretul brânzei perfecte la grătar), și Creveți la grătar cu Salsa italiană de roșii.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu mic până la mediu.
Încălziți uleiul și usturoiul într-o oală mică la foc mic.
Ungeți 4 felii de pâine cu ulei de usturoi pe 1 parte.
Așezați uleiul de usturoi cu fața în jos pe grătar. Se acoperă cu brânză feliată, roșii și busuioc.
Așezați o altă felie de pâine deasupra fiecărui sandviș.
Periați sandvișurile cu ulei de usturoi. Apăsați sandvișuri cu tigaie grea sau o cărămidă acoperită cu folie de tablă. Prăjiți sandvișuri pe ambele părți pentru a topi brânza.