Brânză Italiană De Vită
Cheesy Italian Beef Bake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.28 pe portie. O porție conține 380 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți lapte, condimente, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânză Italiană De Vită, Cheesy Paste Italiene Coace, și Cheesy Paste Italiene Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu-mare 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de paste.
Se amestecă crema de brânză, smântâna, 1/2 cană de parmezan și 1/4 linguriță de condiment Italian într-un castron mic până se omogenizează și devine cremoasă.
Puneți jumătate din amestecul de vită (aproximativ 2 căni) în vasul de copt. Aruncați linguri de amestec de brânză cremă uniform pe amestecul de carne de vită. Puneți amestecul de carne de vită rămas peste amestecul de brânză cremă.
Se amestecă 1 cană de parmezan, amestecul Bisquick și laptele într-un castron mediu până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de vită.
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc ușor.
Se presară cu 1/2 cană de parmezan rămasă și 1/2 linguriță de condimente italiene.
Coaceți 5 minute mai mult.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de tăiere.