Brânză Feta Și Pesto Torta
Brânza Feta și Pesto Torta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 989 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul pesto de busuioc classico și răspândiți, brânză parmezană polly-o, cremă knudsen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Torta cu brânză de iaurt cu Pesto, Pesto, măsline și Torta cu brânză de capră prăjită, și Fripturi cu pesto, roșii și brânză feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Răspândiți untul pe partea de jos și 1 inch în sus a tigaiei. Se acoperă cu firimituri combinate și parmezan; aruncați orice exces de firimituri și brânză. Înfășurați folia în partea de jos și în sus a tigaiei.
Bateți crema de brânză, smântâna și sosul de ardei iute într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare. Se amestecă brânza feta. (Aluatul nu va fi neted.)
Se toarnă jumătate din aluat (aproximativ 3-1/2 căni) într-un castron mare; se amestecă pesto.
Se toarnă în tigaia pregătită; acoperiți cu aluatul simplu rămas.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mai mare de mică adâncime. Umpleți tigaia de copt cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la 1 inch în sus de tigaia cu formă de arc.
Coaceți 45 min. sau până când centrul este setat. Opriți cuptorul; lăsați ușa întredeschisă.
Lăsați torta să stea în baie de apă în cuptor 1 oră.
Scoateți torta din Baia de apă. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi torta; se răcește înainte de a scoate marginea tigaiei. La frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Se servește ca întins cu biscuiți asortați sau felii de pâine franceză prăjită. Păstrați restul de torta la frigider.