Brânză Feta și ceapă verde Dip cu ulei de măsline și lămâie cu Pita la grătar

Brânză Feta și ceapă verde Dip cu ulei de măsline și lămâie cu Pita la grătar
Brânză Feta si ceapa verde Dip cu ulei de masline si lamaie cu Pita la gratar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 371 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.12 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de cuscus Fetan și ceapă verde peste salată de roșii-măsline, Cod cu lămâie, măsline verzi și aromă de ceapă, și Brânză Cremă De Ceapă Verde De Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa verde la grătar, uleiul, sucul de lămâie și coaja într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați feta și usturoiul și procesați până când sunt combinate și netede. Răzuiți amestecul într-un bol și garnisiți cu ceapa verde tăiată suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți pitasul cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și tăiați fiecare pita în optimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu feta dip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista