Brânză Feta și ceapă verde Dip cu ulei de măsline și lămâie cu Pita la grătar

Brânză Feta si ceapa verde Dip cu ulei de masline si lamaie cu Pita la gratar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 371 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.12 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de cuscus Fetan și ceapă verde peste salată de roșii-măsline, Cod cu lămâie, măsline verzi și aromă de ceapă, și Brânză Cremă De Ceapă Verde De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa verde la grătar, uleiul, sucul de lămâie și coaja într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Adăugați feta și usturoiul și procesați până când sunt combinate și netede. Răzuiți amestecul într-un bol și garnisiți cu ceapa verde tăiată suplimentar.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți pitasul cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din grătar și tăiați fiecare pita în optimi.