Brânză De Vită Tetrazzini
Tetrazzini de vită brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 625 calorii, 31g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ceapă, ceapă verde, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tetrazzini de pui cremos și brânză, Tetrazzini De Ton Ușor Cu Brânză Cremoasă, și Brânză De Vită Enchiladas.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, sarea și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Într-un castron, bateți crema de brânză, brânza de vaci și smântâna, până se omogenizează. Se amestecă ardeiul verde, ceapa și spaghetele.
Transferați la un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu amestec de carne de vită.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până la bule.