Brânză De Vită La Grătar Se Topește

Brânză De Vită La Grătar Se Topește
Reteta gratar brânză de vită se topește ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, friptură de vită, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de vită și ciuperci se topește, Carnea De Vită Picantă Se Topește, și Friptură De Vită Se Topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, muștarul, laptele și oul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
MuștarMuștar
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă și se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 15 până la 17 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. (Partea de sus nu se va rumeni.)
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă sosul de grătar și carnea de vită. Gatiti pana la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
6
Întindeți amestecul de vită peste baza de pâine coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită
7
Se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Coaceți cu 4 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista