Brânză de vaci, Avocado și Salsa de fasole neagră
Brânza de vaci, Avocado și Salsa de fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați avocado, roșii Rome, brânză de vaci grasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Avocado-Salsa De Fasole Neagră, Salsa De Avocado Cu Fasole Neagră, și Avocado Cu Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul pe știulet într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, cu 1/4 inch de apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la nivel mediu timp de 4 minute sau până se înmoaie. Se răcește sub apă curgătoare și se taie sâmburi din știulete. Pune deoparte.
Gatiti fasolea neagra intr-o cratita mica la foc mediu pana se incalzeste si se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se strecoară și se clătește sub apă rece pentru a îndepărta lichidul și excesul de sodiu. Pune deoparte.
Așezați brânza de vaci într-un bol de amestecare sau servire. Cojiți, gropiți și tăiați avocado în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați la brânza de vaci.
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime, îndepărtați semințele și tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii.
Adăugați la brânza de vaci împreună cu porumbul, fasolea neagră și salsa. Se amestecă până se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Serviți cu chipsuri de tortilla, dacă doriți.