Brânză de roșii uscată la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați să răspândiți brânză de roșii uscată la soare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 252 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză de capră, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul ascuțit al usturoiului; așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei. Fold folie pentru a sigila.
Așezați pe foaia de copt.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când cuișoarele sunt fragede.
Lasă să se răcească ușor. Strângeți pulpa din căței de usturoi; mash.
Bateți usturoiul, brânza de capră și următoarele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Se servește cu biscuiți asortați, pâine și legume.