Brânză De Iaurt Torte
Această rețetă face 32 de porții cu 42 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, sare de mare, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Iaurt Cu Căpșuni, Elegant Brânză Torte, și Tort Cu Brânză De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare într-un castron mare. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare.
Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; la frigider timp de 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron mediu și aruncați lichidul. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore.
Combinați usturoiul și ingredientele rămase într-un castron mic.
Așezați jumătate de brânză de iaurt într-un castron de servire; se întinde cu jumătate de amestec de plante. Repetați cu amestecul rămas de brânză și ierburi. Acoperiți și refrigerați torte cel puțin 12 ore și până la 1 săptămână.
Se servește la temperatura camerei.