Brânză De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați bezeaua de fasole neagră. Această rețetă face 6 porții cu 227 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, bulion de legume, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Neagră Avocado Mash, Brânză De Porumb + Fasole Neagră Dip, și Cheesy Refried Fasole Neagră Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați fasolea și bulionul într-un robot de bucătărie 10 până la 15 secunde sau până la neted.
Sotati ceapa si ardeiul jalapeo in ulei incins intr-o tigaie mare 4-5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Adăugați piureul de fasole neagră și sarea, amestecând până se amestecă. Gatiti, amestecand frecvent, 3 minute sau pana cand amestecul de fasole este bine incalzit. Se amestecă brânza până se topește.