Brânză De Ciuperci Mexicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia cu ciuperci mexicane cu brânză. O porție conține 289 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză monterey jack, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Caserolă De Tigaie Mexicană Cu Brânză, Orez Mexican Cu Brânză, și Cheesy Ciuperci Cârnați Paste Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare.
Adăugați vermicelli; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana se rumenesc.
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa și ciupercile. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă roșiile, ardeii iute, apa, chimenul și sarea. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Se presară cu brânză. Acoperiți; lăsați să stea aproximativ 2 minute pentru a topi brânza.