Brânză De Ciuperci Mexicană

Brânză De Ciuperci Mexicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia cu ciuperci mexicane cu brânză. O porție conține 289 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză monterey jack, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Caserolă De Tigaie Mexicană Cu Brânză, Orez Mexican Cu Brânză, și Cheesy Ciuperci Cârnați Paste Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați vermicelli; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana se rumenesc.
3
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa și ciupercile. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se amestecă roșiile, ardeii iute, apa, chimenul și sarea. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se ia de pe foc.
6
Se presară cu brânză. Acoperiți; lăsați să stea aproximativ 2 minute pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista