Brânză De Ciocolată Germană

Brânză De Ciocolată Germană
Brânză de ciocolată germană ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, extract de vanillan, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză De Ciocolată Germană, Brânză De Ciocolată Germană, și Brânză De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Puneți 2/3 cană de făină și 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie; pulsați până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați unt; puls de 3 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Cu procesorul pornit, turnați apă cu gheață prin jgheab, procesând doar până la amestec (nu formați o bilă). Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ApăApă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
5
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați cacao, topping de fudge și lapte într-un castron mic. Bateți brânzeturile la viteza mare a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Adăugați 1 1/2 căni de zahăr, 3 linguri de făină și extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Adăugați ouă și albușuri de ou, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
9
Adăugați amestecul de ciocolată; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
10
Turnați amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute sau până aproape setat. Cheesecake se face atunci când centrul abia se mișcă atunci când pan este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați cuțitul în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
13
Pentru a pregăti toppingul, combinați toppingul de caramel, nucile pecan tocate și nuca de cocos prăjită; răspândit peste cheesecake. Acoperiți cheesecake-ul și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista