Brânză de capră și nuci condimentate pe andive

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de capră și nucile condimentate la andive. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de andive belgiene, sare, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Endive umplute cu brânză de capră și nuci, Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci, și Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 7 ingrediente.
Întindeți nucile pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Coaceți 12 minute, amestecând la jumătatea coacerii.
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Aranjați frunzele pe platou.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de brânză în fiecare frunză. Sus cu nuci.