Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de capră și nucile condimentate la andive. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de andive belgiene, sare, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Endive umplute cu brânză de capră și nuci, Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci, și Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați primele 7 ingrediente.
3
Întindeți nucile pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți 12 minute, amestecând la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Aranjați frunzele pe platou.
7
Întindeți aproximativ 1 linguriță de brânză în fiecare frunză. Sus cu nuci.