Brânză de capră la cuptor cu crustă de alune și ceapă balsamică

Brânză de capră la cuptor cu crustă de alune și ceapă balsamică
Rețeta se poate face brânză de capră la cuptor cu crustă de alune și ceapă balsamică în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Această garnitură are 227 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați miere limpede cu aromă ușoară, frunze de cicoare, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza cu brânză de capră cu ceapă caramelizată, verdeață pentru copii și reducere balsamică, Fripturi prăjite cu ceapă roșie balsamică și usturoi prăjit și unt de brânză de capră cu ciuperci Porcini, și Balsamic-Căpșuni Coapte Brânză De Capră Dip.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți brânzeturile de capră orizontal și amestecați nucile cu firimiturile. Înveliți brânza în ou, apoi amestecul de nuci. Marcați partea tăiată a brânzei cu o bucată mare de piuliță pentru a arăta ce parte în sus ar trebui să fie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Pentru ceapă, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, apoi adăugați ceapa. Se amestecă bine și se gătește timp de 10 minute până se înmoaie și începe să devină auriu. Sfat în oțet balsamic și miere, sezon și se amestecă peste căldură până la sirop. Dacă congelați, deschideți-congelați brânzeturile până se solidifică, apoi înfășurați individual cu folie alimentară și folie. Împachetați ceapa într-o pungă de congelator odată răcită. Pentru a dezgheța, dezghețați ceapa și încălziți ușor într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Pentru a găti și servi, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Așezați brânza pe o foaie de pergament de copt pe o tavă de copt și coaceți timp de 20 de minute. Dacă coaceți din congelat, adăugați încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Aranjați frunzele de salată pe farfurii și lingurați ceapa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați brânza de capră, stropiți cu orice suc din ceapă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista