Brânză de capră la cuptor cu crustă de alune și ceapă balsamică

Rețeta se poate face brânză de capră la cuptor cu crustă de alune și ceapă balsamică în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Această garnitură are 227 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați miere limpede cu aromă ușoară, frunze de cicoare, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza cu brânză de capră cu ceapă caramelizată, verdeață pentru copii și reducere balsamică, Fripturi prăjite cu ceapă roșie balsamică și usturoi prăjit și unt de brânză de capră cu ciuperci Porcini, și Balsamic-Căpșuni Coapte Brânză De Capră Dip.
Instrucțiuni
Înjumătățiți brânzeturile de capră orizontal și amestecați nucile cu firimiturile. Înveliți brânza în ou, apoi amestecul de nuci. Marcați partea tăiată a brânzei cu o bucată mare de piuliță pentru a arăta ce parte în sus ar trebui să fie.
Pentru ceapă, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, apoi adăugați ceapa. Se amestecă bine și se gătește timp de 10 minute până se înmoaie și începe să devină auriu. Sfat în oțet balsamic și miere, sezon și se amestecă peste căldură până la sirop. Dacă congelați, deschideți-congelați brânzeturile până se solidifică, apoi înfășurați individual cu folie alimentară și folie. Împachetați ceapa într-o pungă de congelator odată răcită. Pentru a dezgheța, dezghețați ceapa și încălziți ușor într-o tigaie.
Pentru a găti și servi, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați brânza pe o foaie de pergament de copt pe o tavă de copt și coaceți timp de 20 de minute. Dacă coaceți din congelat, adăugați încă 5 minute.
Aranjați frunzele de salată pe farfurii și lingurați ceapa deasupra.
Adăugați brânza de capră, stropiți cu orice suc din ceapă și serviți imediat.