Brânză De Capră Acoperită Cu Ierburi
Nevoie de un garnitură vegetariană? Brânza de capră acoperită cu plante medicinale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați baguette, ulei de măsline meyer lemon, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mini Bile De Brânză Acoperite Cu Plante, Brânză de capră și baie de plante, și Omletă cu brânză de capră cu Lox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aranjați feliile de pâine pe 2 foi de copt grele.
Stropiți 3 linguri de ulei de măsline peste feliile de pâine.
Coaceți până când crostini sunt aurii palide și crocante, aproximativ 10 minute.
Între timp, amestecați ierburile, coaja de lămâie, piperul și sarea într-un bol mediu pentru a se amesteca. Folosind aproximativ 2 lingurițe de brânză pentru fiecare, formați brânza de capră în bile cu diametrul de 1 inch.
Rotiți bilele de brânză în amestecul de plante pentru a acoperi complet. Aranjați bilele de brânză pe un platou.
Stropiți uleiul de măsline extravirgin peste și în jurul bilelor de brânză.
Garnisiți cu crengute de plante.
Bilele de crostini și brânză pot fi preparate cu 1 zi înainte. Depozitați crostini într-un recipient etanș la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați bilele de brânză.