Brânză cremoasă și coacere de cartofi
Brânza cremoasă și coacerea cartofilor este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 486 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 296 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă, gruyulincrumre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coacere bogată și cremoasă de cartofi, Cremă De Ciuperci-Cartofi Coaceți, și Cremă De Cartofi De Vită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Fierbeți cartofii timp de 3 minute pentru a se înmuia puțin, apoi scurgeți. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, feliați în bucăți de 5 mm. Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie pana se inmoaie, aproximativ 5 minute, apoi turnati peste vin, lapte si smantana si incalziti.
Așezați feliile de cartof într-un castron mare, turnați peste amestecul de smântână, frunzele de salvie și jumătate de brânză. Amestecați cu grijă până când feliile de cartof sunt acoperite.
Ungeți un vas mare de copt (aproximativ 20 x 30cm) cu puțin unt, apoi răsturnați cartofii. Neteziți deasupra, împrăștiați peste brânza rămasă și condimentați cu piper negru. Acoperiți cu folie și gătiți timp de 30 de minute, apoi descoperiți și gătiți încă 30-40 de minute până când o furculiță alunecă ușor și partea superioară este maro aurie.