Brânză Bourekas
Brânză Bourekas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 302 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, produse de patiserie, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Bourekas, Brânză Bourekas, și Brânză De Cartofi Bourekas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Bateți 1 ou într-un bol mediu și amestecați brânza. Condimentează cu pătrunjel, praf de usturoi, praf de ceapă, sare și piper.
Pe o suprafață ușor înmuiată, tăiați fiecare foaie de patiserie puf în 6 pătrate egale pentru a da 12 pătrate în total. Bateți oul rămas cu apă într-un castron mic.
Periați ușor marginile fiecărui pătrat cu spălarea ouălor.
Așezați o lingură plină de amestec de brânză în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură și sigilați marginile cu o furculiță.
Transferați pe foaia de copt pregătită, periați cu spălarea ouălor rămase și presărați cu semințe de susan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute sau până se rumenesc.