Brânză albastră și vinetă cu brânză de cap

Brânză albastră și vinetă cu brânză de cap ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 558 calorii, 27G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, brânza, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cap prăjit de conopidă cu brânză albastră și smântână Dip, Vinetă Cu Brânză Albastră, și Vinetă Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de servire, amestecați împreună ceapa, usturoiul, muștarul, oțetul de vin roșu și uleiul de măsline până se amestecă bine.
Adăugați brânza albastră și brânza de cap; aruncați până când este bine acoperit. Condimentează cu sare și piper după gust. Se răcește până la servire.