Brânză Albastră-Mușcături De Friptură De Ceapă
Această rețetă face 48 de porții cu 63 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, brânză, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură cu ochi de coaste cu sos de brânză albastră de ceapă, Bruschetta de friptură și brânză albastră cu ceapă și gem de roșii prăjite, și Friptură Ribeye La Grătar Cu Sos De Brânză Albastră De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, se sotează ceapa în unt până se înmoaie ceapa. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti, amestecand ocazional, timp de 30 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Între timp, presărați carnea de vită cu sare și piper. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul.
Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu sau se fierb 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145%; mediu, 160%; bine făcut, 170%).
Așezați pâinea pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 400 de minute timp de 4-6 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, așezați crema de brânză, brânza albastră, sarea și piperul într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la amestec.
Întindeți fiecare felie de pâine cu 1 linguriță amestec de brânză; deasupra cu friptură și ceapă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Little Black Dress Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Little Black Dress Merlot]()
Little Black Dress Merlot
Intrați într-o rochie Neagră Merlot, accesorizată cu arome de cireșe negre coapte, note de afine și ierburi și un indiciu fermecător de stejar vanilat pe finisaj.