Brânză Albastră-Frunze De Pecan
Blue Cheese-Pecan Shortbread frunze este un vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 641 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză, făină, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frunze De Brânză Albastră, Frunze de brânză albastră cu brânză cremă-ruladă de Chutney, și Cheddar-Pecan Shortbread Frunze.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 32
Procesați brânza și untul într-un robot de bucătărie timp de 10 până la 15 secunde sau până la crem, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar.
Adăugați făină și următoarele 3 ingrediente; puls de 9 până la 10 ori sau până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați nuci pecan prăjite; puls de 9 până la 10 ori sau până când sunt combinate.
Transferați amestecul pe folie de plastic pe o suprafață plană; adunați aluatul într-o bilă și aplatizați-l într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră până când aluatul ferm sau sigilat este înfășurat într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și răciți până la 3 zile.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată.
Rola la 1/8-la 1/4-inch grosime.
Tăiați cu tăietori în formă de frunze de 1 1/2 și 2 inci.
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 325 timp de 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Transferați pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească 15 minute.
Notă: de asemenea, puteți congela frunzele de pâine prăjită bine răcite într-un recipient etanș. A se păstra la congelator până la 2 săptămâni.