Bruschetta În Stil Deli

Bruschetta În Stil Deli
Bruschetta Deli-stil ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 114 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan oscar mayer deli, roșii cherry, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă pe sandviș în stil Rye Deli, Deli-Stil Nibbles, și Alb și negru (Deli! Deli! Deli!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentele; se întinde pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2
Se acoperă cu ingredientele rămase.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista