Bruschetta În Stil Atenian
Bruschettanul în stil atenian este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 90 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinaigreta balsamică, măsline kalamatan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Câine Atenian, Orzo Atenian, și Ciuperci Ateniene.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 15x10 inci cu laturi, așezați feliile de pâine într-un singur strat. Folosind pensula de patiserie, periați ușor vârfurile de felii cu aproximativ 2 linguri de ulei.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când se rumenesc ușor și sunt crocante.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu-mare 1 până la 2 minute sau până când este fierbinte.
Adăugați ardei gras, ceapă, usturoi, sare, oregano și cimbru. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt clare.
Transferați legumele într-un castron mediu.
Adăugați vinetă și măsline; se amestecă până când legumele sunt acoperite.
Completați fiecare felie de pâine cu 1 linguriță amestec de legume.
Se presară brânză și pătrunjel.