Bruschetta " Toppers
Bruschetta "Toppers ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, biscuiți de grâu țesute, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Toppers Bruschetta de anghinare și Kale și sfaturi ușoare de decorare a sărbătorilor, Toppers De Secară Murată, și Chorizo și Toppers de ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Combinați toate ingredientele, cu excepția biscuiților; lingură pe biscuiți.
Așezați pe foaia de copt.
Coaceți 5 până la 7 min. sau până la cald.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.