Bruschetta ' n brânză umplute-piept de pui

Bruschetta ' n brânză umplute-piept de pui
Bruschetta 'N Cheese umplute-piept de pui ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 262 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piept de pui, brânză mozzarella, piper prăjit semnat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bruschetta ' n brânză umplute-piept de pui, Bruschetta ' n piept de pui umplut cu brânză, și Piept De Pui Umplut Cu Șuncă Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă roșiile, 1/2 cană de brânză și busuioc într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de umplutură; se amestecă doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
4
Așezați 2 piept de pui într-o pungă de plastic resigilabilă cu greutate mare la congelator. Pound cu ciocanul de carne sau partea de grele poate până pui este 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Scoateți din sac; loc, partea de sus-părți în jos, pe placa de tăiere. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Răspândiți puiul cu amestec de umplutură. Începând de la 1 capăt îngust, rotiți bine fiecare sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
7
Loc, cusătură-părți în jos, în 13x9-inch vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Stropiți cu pansament.
9
Coaceți 40 de minute sau până când puiul este gata (170 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se presară cu brânză rămasă; coaceți 5 minute sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Roșu roșu cu aromă și aromă de cireșe roșii, o textură netedă, o structură excelentă și un finisaj lung și elegant. Cel mai bun cu pizza, paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne, ciuperci cărnoase, pui prăjit sau carne la grătar.Amestec: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista