Bruschetta II
Reteta Bruschettan II este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 10 porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 27 de fani. Dacă aveți busuioc, roșii coapte cu viță de vie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Bruschetta, Bruschetta, și Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți o foaie de copt de dimensiuni medii cu un singur strat de felii de pâine.
Ungeți feliile cu ulei de măsline.
Tăiați roșiile. Într-un bol de amestecare, combinați roșiile, uleiul de măsline și busuiocul.
Se amestecă timp de două minute.
Puneți pâinea sub broiler până se rumenesc ușor.
Scoateți din broiler și acoperiți cu amestecul de roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.