Bruschetta de roșii și slănină uscate la soare

Bruschetta de roșii și Bacon uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 203 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză fontina, roșii uscate la soare tăiate julienne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bruschetta de roșii și slănină uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400.
Așezați feliile de pâine într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Așezați roșiile în strecurătoare peste bolul mic; apăsați roșiile pentru a scurge uleiul în bol (este nevoie de 2 până la 3 linguri de ulei).
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când sunt crocante.
Topiți feliile de pâine cu roșii, slănină și brânză.
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.