Bruschetta de roșii, brânză albastră și Prosciutto
Roșii, brânză albastră și Prosciutto Bruschetta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 417 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, piper crăpat, pâine baghetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta de friptură și brânză albastră cu ceapă și gem de roșii prăjite, Prosciutto salată de pui învelită și roșii uscate la soare cu vinetă de brânză albastră, și Bruschetta De Roșii Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, amestecați ingredientele sosului dulce și acru. Se fierbe la foc mediu aproximativ 10 minute, amestecând ocazional,până când sosul se acoperă cu lingura.
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați pâinea în felii de 1 inch; așezați pe o foaie de fursecuri unsuroasă.
Ungeți ambele părți ale fiecărei felii de pâine cu ulei de măsline; presărați 1 parte din fiecare cu piper. Prăjiți la cuptor 5 până la 7 minute sau până se rumenesc.
Puneți 1 linguriță de roșii scurse pe fiecare felie de pâine prăjită; se acoperă cu brânză albastră sfărâmată și fâșii de prosciutto.
Stropiți cu sos dulce și acru.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto