Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar
Rețeta mic dejun Bruschetta cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 133 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de rozmarin, vinetă caldă de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Skillet ouă Pocate cu Prosciutto, Sandvișuri cu Prosciutto și ouă Poșate cu sos de muștar-vin, și Ouă pocate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un pui de carne.
Periați ușor 1 parte a fiecărei felii de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați rozmarin, sare de mare și piper; prăjiți ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Acoperiți ușor pâinea prăjită cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Umpleți o tigaie mare cu apă până la 2 inci; aduceți la fierbere.
Adăugați oțet și 1/4 linguriță de sare și reduceți focul la minim.
Rupeți 1 ou într-un castron mic sau într-o cană de măsurare, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Întoarceți oul din vas în tigaie rapid, astfel încât oul să-și păstreze forma atunci când lovește apa. Repetați cu ouăle rămase. Gatiti 5 minute sau pana cand Albusurile se intaresc si se formeaza o pelicula subtire translucida peste galbenus. (Pentru un gălbenuș mai ferm, gătiți cu aproximativ 1 minut mai mult.) Folosiți o lingură cu fante pentru a ridica ușor ouăle din apă și așezați-le pe un prosop de hârtie pentru a se scurge; acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Îndepărtați albușurile libere de pe marginea ouălor.
Puneți o felie de bruschetta pe fiecare farfurie și acoperiți cu o felie de prosciutto și un ou pocat.
Stropiți 1 sau 2 linguri de vinetă caldă de muștar peste fiecare și serviți imediat.