Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar

Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar
Rețeta mic dejun Bruschetta cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 133 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de rozmarin, vinetă caldă de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Skillet ouă Pocate cu Prosciutto, Sandvișuri cu Prosciutto și ouă Poșate cu sos de muștar-vin, și Ouă pocate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un pui de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Pui BroilerPui Broiler
2
Periați ușor 1 parte a fiecărei felii de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați rozmarin, sare de mare și piper; prăjiți ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Acoperiți ușor pâinea prăjită cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Umpleți o tigaie mare cu apă până la 2 inci; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați oțet și 1/4 linguriță de sare și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
5
Rupeți 1 ou într-un castron mic sau într-o cană de măsurare, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Întoarceți oul din vas în tigaie rapid, astfel încât oul să-și păstreze forma atunci când lovește apa. Repetați cu ouăle rămase. Gatiti 5 minute sau pana cand Albusurile se intaresc si se formeaza o pelicula subtire translucida peste galbenus. (Pentru un gălbenuș mai ferm, gătiți cu aproximativ 1 minut mai mult.) Folosiți o lingură cu fante pentru a ridica ușor ouăle din apă și așezați-le pe un prosop de hârtie pentru a se scurge; acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Îndepărtați albușurile libere de pe marginea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Puneți o felie de bruschetta pe fiecare farfurie și acoperiți cu o felie de prosciutto și un ou pocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
ProsciuttoProsciutto
8
Stropiți 1 sau 2 linguri de vinetă caldă de muștar peste fiecare și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
MuștarMuștar
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista