Bruschetta De Ficat De Pui

Bruschetta De Ficat De Pui
Rețeta Bruschetta de ficat de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, vermut, ficat de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Crostini De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie din fontă de 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, caperele și pasta de hamsii și gătiți până când amestecul se rumeneste, aproximativ 8 până la 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați vermut de ceașcă de la vermut și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
VermutVermut
4
Să reducă.
5
Adăugați ficatul de pui și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
6
Adăugați restul de vermut de cupă de la km. Aduceți amestecul la fierbere. Coborâți focul și lăsați amestecul să fiarbă timp de 15-20 de minute.În acest timp, rupeți ficatul cu o lingură de lemn în timp ce gătesc. Căutați o textură foarte rustică, variată.Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Se ia de pe foc.Se amestecă fulgii de chili și pătrunjelul.Prăjiți pâinea până se rumenesc și așezați-o pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Întindeți cantități egale de amestec de ficat pe 1 parte a fiecărei bucăți de pâine și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
FicatFicat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista