Bruschetta De Ficat De Pui
Rețeta Bruschetta de ficat de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, vermut, ficat de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Crostini De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie din fontă de 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până aproape de fumat.
Adăugați ceapa, caperele și pasta de hamsii și gătiți până când amestecul se rumeneste, aproximativ 8 până la 10 minute
Adăugați vermut de ceașcă de la vermut și oțet balsamic.
Adăugați ficatul de pui și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați restul de vermut de cupă de la km. Aduceți amestecul la fierbere. Coborâți focul și lăsați amestecul să fiarbă timp de 15-20 de minute.În acest timp, rupeți ficatul cu o lingură de lemn în timp ce gătesc. Căutați o textură foarte rustică, variată.Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Se ia de pe foc.Se amestecă fulgii de chili și pătrunjelul.Prăjiți pâinea până se rumenesc și așezați-o pe farfurii de servire.
Întindeți cantități egale de amestec de ficat pe 1 parte a fiecărei bucăți de pâine și serviți imediat.