Bruschetta De Anghinare
Reteta de anghinare Bruschetta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ulei de măsline, pâine groasă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bruschetta De Anghinare, Bruschetta De Anghinare, și Bruschetta De Anghinare.
Instrucțiuni
Strângeți 1 jumătate de lămâie într-un castron mediu cu apă rece. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați jumătatea superioară a frunzelor și tăiați baza și tulpina. Folosind un balon de pepene galben sau o lingură, scoateți sufocarea cu blană. Frecați fundul de anghinare peste tot cu cealaltă jumătate de lămâie și adăugați-l în apa cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Scurgeți anghinarea și uscați-le, apoi tocați-le grosier.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați anghinarea, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Prăjiți pâinea. Acoperiți pâinea prăjită cu anghinare, garnisiți cu busuioc și serviți.