Bruschetta cu sardine Monterey proaspete
Bruschetta cu sardine proaspete Monterey ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 273 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, sardine, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sardine Monterey La Grătar, Sardine Monterey la grătar cu lămâie și ierburi, și Sardine Proaspete Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Ungeți ușor felii de pâine cu ulei de măsline și așezați-le pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor și se prăjește până se rumenesc și se rumenesc.
În timp ce pâinea prăjită este încă caldă, frecați 1 parte din fiecare felie cu usturoiul proaspăt.
Așezați 2 fileuri de sardină, partea de piele argintie orientată în sus, pe fiecare pâine prăjită și puneți-o înapoi pe foaia de copt. Condimentează cu sare și piper.
Coaceți timp de 4 până la 6 minute.
Scoateți tava din cuptor si garnisiti cu doar o stoarce de suc de lamaie si patrunjel tocat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.