Bruschetta Cu Roșii Înăbușite
Bruschetta cu roșii înăbușite ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aluat, roșii, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii cu ochi negri și roșii înăbușite, Cardamom-tocană de năut și tocană de roșii, și Salată de roșii înăbușite și Mozzarella proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți usturoiul, frunzele de dafin și cuișoarele, amestecând, până când usturoiul este auriu, 35 până la 40 de secunde.
Se ia de pe foc, apoi se transferă usturoiul, frunzele de dafin și cuișoarele cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați toate, cu excepția a 2 linguri de ulei într-un castron rezistent la căldură, apoi adăugați țelină, ceapă, piper prăjit, pudră de curry, sare, piper și frunze de dafin și cuișoare rezervate în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și 1 linguriță de zahăr brun și gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile abia încep să se descompună, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați jumătate din feliile de usturoi rezervate.
Adăugați restul de 1 până la 2 lingurițe de zahăr brun, dacă doriți.
Încălziți tigaia la grătar la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați.
Între timp, periați ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei de măsline rezervat, apoi grătiți în tigaie fierbinte, răsturnând o dată, până când apar urme de aur pal și grătar, aproximativ 4 minute în total.
Puneți amestecul de roșii pe pâine prăjită pe farfurii și presărați cu felii de usturoi rămase.