Bruschetta cu cireșe elvețiene
Bruschetta cu cireșe elvețiene ar putea fi exact rețeta vegetariană lacto-ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă are 16 porții. Acest aperitiv are 249 de calorii , 10 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, brânză elvețiană, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Este o rețetă la un preț foarte rezonabil pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este solid. Încercați BRUSCHETTA STUFFED PORTOBELLOS , Bruschetta Stuffed Potatoes și Bruschetta cu kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați oțetul, zahărul brun și sarea de usturoi; reduceți focul. Gătiți timp de 3-4 minute sau până când ceapa se caramelizează. Adăugați cireșele; gătiți încă 5 minute sau până când sosul devine siropos.
Așezați pâinea prăjită pe o tavă de copt; întindeți uniform amestecul de cireșe peste pâinea prăjită.
Presărați cu brânză și pătrunjel. Frigeți la o distanță de 8-10 cm de foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.