Bruschetta Cu Ceapă Caramelizată
Caramelizat-Bruschetta ceapa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, pâine baghetă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta De Ceapă Și Creveți Caramelizați, BRÂNZĂ DE CAPRĂ, CEAPĂ CARAMELIZATĂ ȘI BRUSCHETĂ DE SMOCHINE, și bruschetta de sfeclă și ceapă caramelizată cu brânză de capră se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie grea de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare până la sfârâit. Gatiti ceapa in unt 5 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie. Se amestecă zahărul și oțetul. Gatiti 9-10 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este foarte moale si maro auriu deschis. Se răcește ușor amestecul de ceapă, aproximativ 10 minute.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați felii de pâine pe foaia de prăjituri. Se fierbe cu blaturi de 4 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți pâinea; se fierbe cu 1 până la 2 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de cremă de brânză pe fiecare felie de pâine. Se acoperă fiecare cu 1 lingură amestec de ceapă; se presară cu cantitate mică pătrunjel.