Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschetta cu busuioc, roșii și Fetan. Această rețetă servește 36 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână roșii prune, brânză feta athenos, baghetă de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bruschetta De Ardei Prăjiți, Feta Și Busuioc, Bruschetta de ardei prăjiți, Feta și busuioc, și Bruschetta cu roșii cherry, busuioc, măsline și feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căldură broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Prăjiți feliile de pâine 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până se prăjește ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Periați uniform cu 1 lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Combinați ingredientele rămase cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Puneți lingura pe felii de pâine prăjită chiar înainte de servire.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.