Bruschetta cu brânză albastră și miere

Bruschetta cu brânză albastră și miere
Brânză albastră și miere Bruschetta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 128 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica bagheta, brânză, miere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bruschetta Cu Căpșuni Și Brânză Albastră, Bruschetta de roșii, brânză albastră și Prosciutto, și Bruschetta chutney de pere cu nuci pecan și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Tăiați subțire o jumătate de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2
Așezați rondele pe o foaie de copt și fierbeți-le până se rumenesc (aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte). Împărțiți brânza albastră printre feliile de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Stropiți 2 linguri de miere uniform peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista