Bruschetta Cu Bacon Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan cu slănină brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, maioneză, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bruschetta Cu Brânză, Bruschetta Cu Brânză De Mere Și Nuci, și Cotlet De Pui Bruschetta Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul in tigaie la foc mediu 12 min. sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Răspândiți pâinea cu mayo. Se fierbe, 4 inci de la căldură, 1 până la 2 min. sau până la prăjit; frecați cu usturoi.
Acoperiți feliile de pâine prăjită cu 4 bucăți de brânză, slănină și roșii. Se acoperă cu bucățile de brânză rămase; se fierbe 1 min. sau până se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto