Brunch Flatbread cu ouă, slănină și Frisone

Brunch Flatbread cu ouă, slănină și Frisone
Brunch Flatbread cu ouă, slănină și Frisone ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, frunze de salată friscrume, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frise frigider cu Bacon si oua fierte moi reteta, Arțar prăjită legume & Crispy Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, și Frisee cu Lardons și ouă Pocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, presărați drojdia peste 1 1/2 căni calde (11
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de sare și 1 lingură de ulei de măsline. Amestecați treptat sau, cu un mixer electric la viteză mică, bateți în 3 1/2 căni de făină până când amestecul formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Dacă utilizați un cârlig de aluat, bateți cu viteză mare până când aluatul nu se mai simte lipicios și trage curat din castron, 5 până la 7 minute. Dacă aluatul este încă lipicios, bateți în mai multă făină, câte 1 lingură pe rând. Dacă frământați manual, răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată. Frământați până când este neted, elastic și nu mai lipicios, 15 până la 20 de minute; adăugați făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați aluatul într-un castron uns; întoarceți aluatul pentru a acoperi. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, 35 până la 45 de minute. Puneți aluatul în jos, acoperiți și răciți până la 8 ore (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați slănina până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 1 lingură de slănină pentru a îmbrăca verdeața, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Cu cel puțin 2 ore înainte de servire, scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute (Vezi notele). Răzuiți pe o placă ușor făinată și apăsați ușor pentru a expulza aerul. Împărțiți aluatul în patru bucăți. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Rulați sau întindeți ușor câte o bucată pe rând într - un oval de 13 x 7 inci cu grosimea de aproximativ 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Așezați fiecare pe o foaie de copt fără margini unsă și praf de făină de porumb de 12 x 15 inci; dacă este necesar, întindeți aluatul pentru a remodela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Periați fiecare oval cu aproximativ 1/2 lingură de ulei de măsline și presărați cu aproximativ 1/3 cană de brânză. Aranjați un sfert din slănina gătită uniform peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
12
Coaceți pâinile plate câte două într-un cuptor de 450 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor și crăpați 3 ouă pe fiecare oval (pentru ouăle fierte ferme, crăpați ouăle pe pâine plată 5 minute la coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
15
Întoarceți pâinea plată la cuptor, schimbând pozițiile tigaiei și coaceți până când crusta este bine rumenită, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Între timp, într-un castron mare, amestecați 1 lingură de ulei de măsline sau picături de slănină rezervate și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Adăugați spanac și frise și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
18
Glisați fiecare pâine plată pe o tăietură sau o farfurie. Mound îmbrăcat verde în mod egal pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
19
Tăiați fiecare oval pe jumătate pe lungime, apoi transversal în opt felii.
20
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista