Brunch De Duminică: Prăjituri De Mic Dejun Cu Zahăr Brun
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie, Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie, și Sunday Slow Cooker: Filet De Porc Cu Zahăr Brun Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km. Ungeți și făinați o formă standard de brioșă de 12 căni (puteți folosi un pic din făina topită și o linguriță sau două din făină pentru a face acest lucru).
Puneți făina, praful de copt și sarea într-un castron și bateți bine pentru a combina bine.
Crăpați ouăle într-un castron și bateți până se omogenizează și se spumează.
Bateți zahărul și bateți până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut.
Bateți amestecul de făină în amestecul de ou-zahăr, folosind cât mai puține lovituri și oprindu-vă chiar înainte ca cele două să fie complet combinate. Apoi amestecați amestecul de lapte-iaurt, untul topit și vanilia.
Se toarnă aluatul în forma de briose; fiecare fântână va fi puțin mai mult de jumătate plină.
Coaceți timp de 15 minute sau până când un tester iese curat. Puneți forma de brioșă pe un suport timp de 1 minut și apoi folosiți un cuțit pentru a răsturna fiecare tort lateral în puțul său pentru a se răci complet.
Glazură De Brânză Cremă De Zahăr Brun
- face destul de abia pentru 12 tortelets-
Bateți toate ingredientele împreună până când sunt combinate uniform, moi și pufoase. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider.