Brunch de duminică: plăcinte de mână cu cârnați și Feta
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 265 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 315 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, piper, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu cârnați și Feta, Plăcinte de mână cu cârnați, piper și Feta, și Plăcinte de mână cu dovlecei și Feta.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți cârnații în tigaie și rupeți-l cu o lingură de lemn. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta cârnații pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie împreună cu ceapa și gătiți la foc mediu timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fenicul și, dacă folosiți, fulgi de ardei roșu; condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până când își eliberează sucurile, 3 până la 4 minute. Opriți focul, amestecați cârnații și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Preîncălziți cuptorul la 425 cu rafturi în treimile superioare și inferioare. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se amestecă feta și pătrunjelul în umplutura de cârnați răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
8
Rulați o bucată de aluat într-un dreptunghi de 16 x 11 inci. Fac asta între două bucăți de hârtie pergament și pudrez ușor aluatul cu făină pe ambele părți. Tăiați dreptunghiul mare până la 15 x 10 inci și apoi tăiați acest dreptunghi în șase pătrate de 5 inci. Îndepărtați orice exces de făină cu o perie uscată de patiserie. Faceți și cealaltă bucată de aluat în 6 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Perie De Patiserie
9
Puneți aproximativ 1/2 cană umplutură în centrul fiecărui pătrat de aluat. Îndoiți toate cele patru colțuri în jurul umpluturii, astfel încât punctele să se întâlnească în centru, dar să nu se atingă; lăsați aproximativ 1/4 inch de spațiu între margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Transferați plăcintele de mână pe foile de copt pregătite. (Ca alternativă, puteți ușura pătratele de aluat în cutii de briose de dimensiuni standard, umpleți cu amestec de cârnați-feta și pliați marginile aluatului deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gătit Mămăligă
11
Coaceți pentru aceeași perioadă de timp.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Ungeți vârfurile aluatului cu ou bătut și presărați cu semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
13
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până se rumenesc, 35-40 de minute. Gatiti usor pe un suport de sarma si serviti cald.