Brunch De Duminică: Ouă Coapte Cu Spanac
Brunch de duminică: ouăle coapte cu spanac sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 172 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ouă, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac, Ouă De Brunch De Duminică, și Brunch de duminică: ouă verzi și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie, adăugați ceapa tocată și gătiți până când este transparent, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până când este parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanacul tocat și gătiți până când cea mai mare parte a apei rămase în spanac s-a evaporat, aproximativ 7 minute.
Se presară făină peste amestecul de spanac și se amestecă până se combină bine.
Adăugați 1/2 cană de lapte și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic și lăsați laptele să se îngroașe. Dacă sunteți în căutarea unui ou copt mai slab, adăugați mai mult lapte. Condimentează după gust cu sare și piper. Aduceți un fierbător la fierbere.
Împărțiți amestecul de spanac între 4 ramekine și spargeți 1 ou deasupra fiecăruia.
Așezați ramekins într-o foaie de copt cu margini mari și turnați apă clocotită în vasul de copt până când ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Se coace la 350 de metri până când albul este setat, dar gălbenușul rămâne curgător, aproximativ 23 de minute.
Se servește cu multă pâine prăjită pentru scufundare.