Brunch de duminică: fulgi de ovăz cu smochine cu miere
Brunch de duminică: fulgi de ovăz cu smochine cu miere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă $1.41 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Brunch de duminică: clătitele cu fulgi de ovăz ale lui Marion Cunningham, Smochine cu miere cu brânză, și Smochine La Grătar Cu Mascarpone Cu Miere.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă și laptele la foc mic într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu, apoi adăugați ovăzul și pâinea prăjită, amestecând continuu, până devin aurii și parfumate, cu o aromă asemănătoare butterscotch, aproximativ 2 minute.
Se amestecă ovăzul prăjit în lichidul care fierbe, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ușor până când amestecul se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă sarea și se continuă să fiarbă, amestecând ocazional, până când ovăzul absoarbe aproape tot lichidul și fulgii de ovăz sunt cremoși, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Lăsați fulgii de ovăz să stea 5 minute înainte de servire.
În timp ce fulgii de ovăz stau, faceți toppingul. Aduceți smochinele, mierea, vanilia, scorțișoara și 1 1/2 linguri de apă la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana cand lichidul se reduce la o glazura, aproximativ 4 minute.
Presărați fiecare castron de fulgi de ovăz fierbinți cu puțină lingură de zahăr brun, dacă doriți, și acoperiți cu smochine cu miere înainte de servire.