Brunch de duminică: clătitele cu fulgi de ovăz ale lui Marion Cunningham
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brunch-ul de duminică: clătitele de ovăz ale lui Marion Cunningham. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, laminat de modă veche, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brunch De Duminică: Clătite Cu Piersici, Brunch De Duminică: Clătite Cu Mere, și Brunch De Duminică: Unt De Portocale Și Clătite De Hrișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă Zara și ovăzul împreună într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore și până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
După ce ovăzul s-a înmuiat, puneți oul într-un bol mare de amestecare și bateți energic cu lingura de lemn până când uniformizează culoarea și consistența, aproximativ un minut. Bateți zahărul brun până se omogenizează. Se amestecă bine ambele făină, bicarbonat de sodiu, sare, unt și amestec de ovăz-zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Umăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Sare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu până când o picătură de apă dansează pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă 1/2 linguriță de unt și se întinde pe suprafață cu un prosop de hârtie (nu trebuie să existe unt vizibil). Picătură aluat pe tavă de cupe sfert insuficiente. Când se formează bule pe suprafața brută a clătitelor și încep să izbucnească (acest lucru poate dura 90 de secunde până la 3 minute, în funcție de grosimea/dimensiunea grătarului și a arzătorului), utilizați o spatulă subțire pentru a verifica dacă partea inferioară este ușor rumenită și răsturnată. Gatiti pana cand a doua parte se rumeneste usor si clatitele sunt fierte, cu aproximativ 90 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Serviți imediat, fără ornamente sau însoțit de sirop de arțar sau sos de mere cald, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare