Broșe de pui cu miere și citrice

Broșe de pui cu miere și citrice
Broșele de pui cu miere și citrice este un fel principal care servește 4. Pentru 2,01 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 de calorii, 25 g de proteine și 3 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, miere, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Broșele de pui cu citrice, Broșele de pui cu glazură cu miere și Kaboburile de pui cu miere și rozmarin pentru doi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, sucul de lămâie, mierea și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați 1-1/4 căni într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 30 de minute. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinata. Pe opt frigarui de metal sau de lemn inmuiat, infileaza alternativ pui si ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
4
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți la 4 inchi de la căldură timp de 8-10 minute sau până când puiul nu mai este roz, întorcându-l și ungeți frecvent cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista