Broșe de carne și cartofi

Broșe de carne și cartofi
Meat 'n' Potato Kabobs este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 268 de calorii . Pentru 2,71 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de condimente pentru friptură, apă, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 72% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cotlete de cartofi (clătite indiene cu cartofi umplute cu carne) , Broșe cu friptură și cartofi și Broșe cu friptură și cartofi .

Instrucțiuni

1
Presărați carne de vită cu 1 linguriță de condiment pentru friptură și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Pune cola într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați carne de vită; arunca pentru a acoperi. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Puneți cartofii și apa într-un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Se pune la microunde, acoperit, la putere maximă timp de 4-5 minute sau doar până când se înmoaie; scurgere. Întoarceți-vă în bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați roșiile, ardeiul, uleiul și condimentul pentru friptură rămas; se aruncă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scurgeți carnea de vită, aruncând marinata. Pe opt frigarui de metal sau de lemn inmuiat, infiletati alternativ carne de vita, legume si ananas. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți 4 inchi de la căldură 6-8 minute sau până când carnea de vită ajunge la starea dorită, iar ardeiul este crocant și fraged, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista