Brownies Ușor De Ciocolată Cu Alune
Ușor de ciocolată alune Swirl negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 220 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extractul de vanillan, Noua răspândire de alune de ciocolată jif, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ușor De Dovleac Swirl Ciocolata Negrese, Brownies Ușor De Ciocolată Cu Alune Cu Un Singur Bol, și Pâine Cu Vârtej De Ciocolată-Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit.Pregătiți aluatul de brownie conform instrucțiunilor de pe pachet și întindeți aluatul în pan.In într-un bol de amestecare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți oul și vanilia. Puneți aproximativ 2/3 din amestecul de cremă de brânză peste aluatul de brownie. La amestecul de cremă de brânză rămas, adăugați untul de alune, smântâna rămasă și extractul de alune (dacă se utilizează). Aruncați linguri de amestec de alune peste amestecul de cremă de brânză și marmură ușor cu un cuțit.
Coaceți pe raftul central al cuptorului timp de aproximativ 28 până la 30 de minute. Ale mele erau încă destul de jiggly când le-am scos, dar, la fel ca majoritatea cheesecakes, s-au așezat pe măsură ce se răcesc.
Scoateți din cuptor și răciți complet pe un suport de răcire. Se da la frigider cel putin 3 ore (eu l-am racit pe al meu peste noapte).Când sunteți gata de servit, ridicați barele din tigaie ridicând folia.
Tăiați în 12 sau 16 pătrate, în funcție de ocazie.